aneb Slon (nejen) na cestách


Kapitola 9: Rozpičatý návrat

26.08.2011 10:45

Šb: "Hola. Více jak tři dny v Bangkoku jsou pryč. Stihli jsme, co se dalo, ochutnali jsme, na co jsme si troufli (v některých případech poprvé a naposled), nakoupili jsme, na co jsme měli... Závěr byl dostatečně intenzivní, až z toho Mikul onemocněl a já se zcela unavil (společensky)."

Br: "Áno, áno. A Mitko v závere dostal sračku. Šebík zas počas našej mesačnej výpravy stratil 2 klobúčiky, jednny slnečné okuliare, jednu mikinu a nespočetnekrát niekde nechal foťák a ruksačik. Slabšie povahy by sa nemali púšťať do príliš riskantných aktivít (ako je napríklad jedenie exotického ovocia, vypitie jednej plechovky piva, vyfajčenie polovice klinčekovej cigarety, alebo plánovanie výletu z jedného terminálu na druhý, či len jednoducho vlastniť klobúčik :) )... Že chlapci?"

Šb: "Ruším téma."

 

Šb & Br

P. S.: A ten nadpis? Kdepak překlep... První slovo je Mikulův příspěvek jazyku českému vyjadřující neurčitý, nejistý, ambivalentní pocit, který hovořícímu není příjemný.

 

Děkujeme všem, kteří nás dokázali občas potěšit vzkazem na těchto stránkách. Časem přidáme odkazy na fotky a videa, které jsme pořídili.

Naposledy se loučíme.
Bára, Irča, Mikul, Mitko, Šebík
Expedice Borneo 2011

—————

Zpět


JÍT NA KAPITOLU 1   2   3   4   5   6   7   8   9